kuroro
الجبــــــن المربعــــــــــات






المقادير

*65غ من بودرة الحليب نيدو او غيروا

*قطعة جبن واحدة من البقرة الضاحكة

*125 غ من الزبدة

*ليمونة متوسطة

* كاس من الحليب سائل المراعي مثلا

الطريقة

ناخد الزبدة ونذوبها ونتركها تبرد

وناخد الحليب السائل نضعه فى الخلاط ونضيف

عليه الزبدة المذابة

ونضربهمجيدا ثم نضيف ليهم حليب البودة ثم قطعة

الجبن

ونضرب بالخلاط

وبعد ما نضرب نبدا نضيف قطرات عصير الحامض

والخلاط شغال

حتى يتماسك الخليط

وخلى بالك نقطه نقطة

ولو كثرنا الحامض الجبن حيكون مذاق حامض

انتى عينك ميزانك وممكن تذوقى كي تتاكدى من

الخليط

وبعدهذا تحطيه فى سلطنيه صغيره او فى اى

حاجه وغطى عليه وحطيه فى الثلاجة

وممكن تكليه فى اى وقت

ومدة الصلاحية فى الثلاجة اسبوع

بس مين حيسيبوا اسبوع

لذيذ جدا

ومدة التحضير لا تتجاوز 10 دقائق




0 Responses

إرسال تعليق